No Flash Player :(
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

66. nap; 2011.07.18. Hétfő

Agnone (Montecorice) - Salerno

 

A mai feladat: elérni Salerno-t és internetet találni!

Csodás táj lesz a mai, már előre örülök! Dombosnak dombos, de egyáltalán nem zavar, mivel a táj kárpótol. Jobbra-balra kanyarog az út, miközben fel-le megyek. Írtam már, hogy imádom ezt a helyet? Valószínűleg... és valószínűleg még fogom is párszor, ha ilyen helyen járok! A hegy és a tenger találkozása elkápráztat, lenyűgöz. Ki is találtam valamit, amit ki kell próbálnom (majd egyszer valamikor). Látok jópár hívogató másznivaló sziklafalat. Lehet szólóba mászni, növelve az adrenalint, és hát mivel a tengerbe esel, nem is töröd magad (annyira) össze. Max a ziazsákod bánja, de arra még majd kitalálok valamit. Ja,de előbb gyakorolni kellene a mászást!

Származási hely: Italy

Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal a fejemben, mosollyal az arcomon tekerek a forró melegben. Délben a sziesztát újra Alexandro barátomnál töltöm a benzinkúton. Bár először még nem ő van ott, hanem az unszimpatikus kollégája... az nem zavarja, hogy a benzinkút mellett főzök. Bár nem is értem, miért zavarná ez egy cigivel a szájában tankoló benzinkutast. Ebédet főzök, kimosom a dolgaimat, pihenek.

Délután aztán újra útra kelek. Kezdek izgulni a hétvége miatt (bár még csak hétfő van). Olyan internet elérhetőséget kell találnom, hogy online be tudjak jelentkezni a kürti Pincefesztiválon. Egy hete egy parkban reggeliztem. Az jó hely lesz gondolkodni. Mobilinterneten megkeresem, hol van free wifi a környéken, GPS-be a címet, sé odanavigálok. Találok is egyet, de alig fél úra használat után eltűnik a jel. Még egy kör... semmi. Visszamegyek a parkba gondolkodni, amikor felfigyelek egy táblára: a parkban van! A PARKBAN VAN!

Le is tesztelem rögtön a skype-ot, remekül hallani! Ezt megünnepelvén éjfélig netezek! És hogy hogy bírja ki ezt a netbook akkumlátora?! Van kérem szépen egy fagyizó a park közepén. Odasomfordálok, veszek tőlük egy euróért jégkását, és kérek áramot. Először persze csak beadom a gépet, de aztán miután másodszor lemerül, már pofátlan vagyok és a hátsó pulton netezem. Őken nem zavarja, hiszen a bringa látványa oda vonzza az embereket, s ha már egyszer ott vannak...fagyiznak egyet.

Mivel elneteztem az időt, és a park estére bezár, a már bejáratott, kikötői bokrom mögött állítom fel a sátrat.

 

Számokban: 117,23km – 8h 00' a nyeregben – 14,64 km/h átlag – 53,94 max

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 58 guests online
Fő támogatók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés