No Flash Player :(
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Blog

Írni kéne...

...csak nincs mikor. Tudom, mint Előd is mondotta: "mindenkinek annyi ideje van, amennyit szán magára."

Dolgozom, dolgozom, dolgozom. De hamarosan talán lesz egy kis szusszanásnyi időm, hogy befejezzem a blogot.
Közben tartok előadásokat és tervezgetem a 2012-es túrát...

Csak bírjátok kivárni :) Van még pár meglepetés a "túratáskámban!"

 

Élménybeszámoló

 

Kürt - Marosvásárhely

...igen tudom, elmaradtam a blogírással. De megpróbálom.

Augusztus 14-én sikeresen hazaérkeztünk. Nagyszerű fogadtatásban volt részünk, sokan elkísértek, szép volt a program... jó volt hazaérkezni. (részletes bejegyzés később)

A pihenőnapjaink focival, röpivel, zumbábal (!) és métával teltek. Csütörtökön indultunk Pestre. 18-án, a tervezett délelőtti indulást sikerült délután kettőig csúsztatni. Még párkányban megálltunk a Mihálko-éknál, aztán beletapostunk. A váci oldalon mentünk, ami annyit jelent, hogy Szob előtt kicsit offroad kellett menjünk. Áttoltuk a bicajokat a vasúti hídon, majd gurultunk lefelé a hatos úton. Úsztunk egyet a Dunában, majd este fél 8-ra megérkeztünk Gödre Józsiékhoz (szintén Erdélyiek). Pálinka, kaja dögivel...

Este 10-kor sikerült rászednünk magunkat a továbbhaladásra. Izgalmas volt az út a fővárosba sötéttel. Jó tempót nyomtunk, olyannyira, hogy még egymásba is mentünk egyszer...(részletek titkosak)

Éjfélre értünk Ágotáékhoz. Az elkövetkezendő pár napot náluk töltjük: találkozás a rég nem látott ismerősökkel, buli buli hátán. 20-án a program ugyebár adott volt.

21-én ismét délben sikerült csak elindulnunk. Megálltunk Sanyinál, hogy vegyek egy új USB2Bike kütyüt, aztán elgurultunk Árpiék szüleihez, akik sajnos nem voltak otthon. Ezután már kint is voltunk a fővárosból, és hasítottuk a szelet. 110 km várt ránk Szolnokig, úgyhogy ami belefért. Sikerült sötétedés előtt elérnünk Szolnokot, és még sátrat is állítani.

22-én 11-re van megbeszélve a találkozó az öcsémmel és Marikával. Sajnos a vonatra nem tehették fel a cangát, igy egy kicsit késnek. Addig játszadozunk Erikától kapott fejtörős ajándékainkkal. Miután megérkeznek azonnal indulunk is, mivel aznapra is várt ránk egy 100-as. Léna látott vendégül bennünket.

(folyamatosan bővül)

 

Rövid életjel

Nagyon-nagyon-nagyon meleg van!!! Arad után vagyunk, a déli sziesztát intézzük éppen...

A pesti hosszú-hétvége után (ahol természetesen szintén nem sikerült megpihenni). Vasárnap délben sikerült csak elindulnunk.  Szolnok volt az uticél, ahol aztán másnap az öcsém és Marika csatlakozott hozzánk. Onnan Orosháza felé vettük az irányt Lénához. Az éjfélig tartó beszélgetés után (beszélgetés = pálinkázás) pihentünk egy nagyot, majd indultunk Aradra, a Wine Princes borászathoz. Helyi idő szerint este kilencre sikerült is beérnünk (a hat óra helyett). Rengeteg energiát vesz ki belőlünk a nap! És mindamellett napi 100 km felett teljesítünk! Bár most már kicsit enyhítünk a tempón, márcsak azért is, mert megjöttek a dombok...

 
További cikkeink...
Látogatók száma
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

We have: 53 guests online
Fő támogatók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés